Your search results

Indflytning

1 Kontakt
Her på siden kan du finde de lejligheder der er ledige i øjeblikket. Du er altid velkommen til at kontakte vores udlejningschef, Rikke Brauer-Nielsen, på tlf. 30 57 18 23 eller på mail rbn@jacobsengroup.dk og høre mere om de forskellige lejligheder.

2 Fremvisning
Har du interesse i et eller flere lejemål, har du mulighed for at booke en fremvisning hos Rikke, hvor I sammen tager ud og ser de forskellige lejemål.

3 Lejekontrakt og betaling
Når du har fundet din nye lejlighed, vil du få udleveret et ansøgningsskema. Der vil på baggrund af dette blive udfærdiget en lejekontrakt, som forventes returneret i underskrevet stand, senest 8 dage efter modtagelsen.

14 dage før indflytning skal der indbetales et engangsbeløb for depositum, forudbetalt leje samt første måneds husleje. Depositum svarende til 3 måneders husleje og forudbetalt leje svarende til 1 måneds husleje.

4 Indflytning
På dagen for indflytning vil der blive afholdt et indflytningssyn. Du vil her gennemgå lejlighedens stand sammen med en af vores viceværter, hvorefter nøgler mv. vil blive udleveret.

Der vil blive udfærdiget en rapport på baggrund af indflytningssynet. Har du tilføjelser af eventuelle skjulte fejl og mangler har du mulighed for at tilføje disse til indflytningsrapporten indenfor de første 14 dage.

5 Nyd det
Slap af og nyd din nye lejlighed. Internet og tv er allerede installeret og kan hurtigt tilkobles. Opstår der skader, kan du altid kontakte vores viceværter, alle hverdage mellem 9.00-10.00, eller via mail. Skulle der opstå spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kontoret. Vi glæder os til at byde dig velkommen.