Holmparken

Om ejendommen

Holmparken blev bygget af bygmester Axel Diderichsen i starten af 1960’erne og blev i 2011 overtaget af Jacobsen Group ApS. Arkitektonisk er bygningen holdt i typisk 60’er stil med røde mursten og fladt tag.

Jacobsen Group har siden overtagelsen sørget for løbende at holde lejlighederne opdaterede, både indvendigt og udvendigt, så de fremstår flotte og lyse. Lejlighederne er indrettet efter 60’ernes design, hvilket betyder store og rummelige stuer, lukkede altaner og skabe i hvert værelse. Det er en meget praktisk indretning, som er populær både blandt enlige, par og familier.

Lejlighederne i ejendommen varierer i størrelse fra små 1-værelses lejligheder på 33 m2 til store og rummelige 5-værelses lejligheder på op til 111 m2. De fleste af lejlighederne i Holmparken er igennem årerne blevet renoveret med nye køkkener og badeværelser. Det er dog stadig muligt at finde lejligheder i det oprindelige design, da flere beboere har boet i Holmparken i mere end 50 år.

Holmparken ligger godt placeret tæt ved grønne områder, indkøbsmuligheder og motorvejen. Man kommer let ind til Herning centrum med bil, cykel eller offentlig transport. Lejlighederne ligger i gåafstand fra institutioner og skole. Lejere har mulighed for at leje gæsteværelse eller garage. Med lejlighederne følger faciliteter som kælderrum, fælles vaskeri, legeplads og fodboldbane.

Ejendommens beliggenhed: Se på kort

Faciliteter

Lejligheder

33 m2 – 1 værelse, et badeværelse, en altan.
61 m2 – 2 værelser, et badeværelse, to altaner.
78 m2 – 3 værelser, et badeværelse, en altan.
109 m2 – 3-5 værelser, to badeværelse, to altaner.
111 m2 – 3-5 værelser, et badeværelse, to altaner.

Lejlighederne har adgang til:

Parkeringsplads og mulighed for leje af garage
Fælles vaskeri med vaskerum og tørrerum
Eget kælderrum og cykelkælder
Grillplads, bænke, legeplads og fodboldbane
Mulighed for leje af gæsteværelse
Gåafstand til
Offentlig transport
Rema 1000, Netto & Lidl
Fitness World
Børnehave og vuggestue
Herningsholm Folkeskole
Herningsholm Erhvervsskole

Søger du en lejlighed?

Her kan du se hvilke lejligheder der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

Se lejligheder
Video