Egelunden

Om ejendommen

De skønne hvide rækkehuse i Egelunden, er en del af den lille studieby beliggende i Birk Centerpark. Boligerne ligger omgivet af smukke grønne områder, og i gåafstand fra AU-Herning og VIA University College TEKO, samt den lille togstation med direkte tog til Herning centrum og Aarhus. Der er også mulighed for at tage bussen ind til centrum, og der er heller ikke langt med bus eller på cykel til HerningCentret og diverse dagligvarebutikker.

Beboerne i Egelunden kan mod betaling få adgang til Studenterhuset som indeholder fælleshus, café, bar og det fælles motionscenter. Der er rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer, og med både fodboldbane og Beach volley i baghaven, er det et indbydende sted for unge og studerende at bo.

De 40 boliger er i et plan på 45 m² med to værelser. Alle boligerne har egen lille terrasse, højt til loftet i stue og værelse, samt stort gulv-til-loft vindues-parti i stuen. Køkkenet er fuldt udstyret med komfur, emhætte og køleskab med fryseboks. Der er desuden mulighed for tilslutning af egen vaskemaskine på badeværelset.

Der er overdækket cykelparkering, og parkeringspladser ved siden af boligerne. Der er også fællesvaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere.

DANMARKS 4. BEDSTE STUDIEBY 2020

I 2020 er Herning blevet kåret som Danmarks 4. bedste studieby.

Det er blandt andet fordi Herning har fantastiske muligheder for sports- og fritidsaktiviteter. Herning er nemlig den by i Danmark der har det højeste budget afsat til sport og fritid pr. indbygger. Så er du til ishockey, svømning, fodbold, golf eller noget helt 5. så finder du det helt sikkert i Herning.

Også kultur og oplevelser er en af Herning spidskompetencer. Der er hvert år mere end 350 arrangementer indenfor både sportsbegivenheder, koncerter og andre forestillinger.

Herning har en bred vifte af forskellige uddannelser fordelt på fire forskellige uddannelsesinstitutioner. Aarhus Universitet i Herning, VIA University College, Social- og Sundhedsskolen Herning og Erhvervsakademi Midtvest.

Se en liste over de forskellige uddannelser i Herning her.

Har du lyst til at studere i Herning, er Egelunden et fantastisk sted at bo, med uddannelses institutionerne i gåafstand og lækkert studiemiljø i Studenterhuset.

Faciliteter

Lejligheder

Lejlighederne er 45 m² med 2 værelser
Højt til loftet og stort vindues-parti i stuen
Alle boligerne har deres egen lille terrasse
Mulighed for tilslutning af egen vaskemaskine

Lejlighederne har adgang til:

Fælles vaskeri
Overdækket cykelparkering
Fodboldbane og Beach volley
Parkeringspladser ved siden af boligerne
Gåafstand til
Offentlig transport
Uddannelses institutioner
Fakta, Superbrugsen & Bilka
Fitnesscenter
Herningcentret
Studenterhuset

Søger du en lejlighed?

Her kan du se hvilke lejligheder der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

Se lejligheder
Billeder
Energimærke

Klik for at se ejendommen energimærke:

Egelunden – Birk Centerpark 151A – 169C