Ejendomme

Holmparken

Herregårdsparken

Golfparken

Banegårdspladsen

Nygade

Nørregade

Østergade/Fonnesbechsgade

Egelunden

Holing Engpark

Knudmose Have

Erhverv

Banegårdspladsen

Østergade/Fonnesbechsgade

Absalonsvej 2

Ringstedvej 1

Viborgvej 97

Viborgvej 86

Godsbanevej 1

Godsbanevej 1B

Sønderlandsgade/Den Røde Pl.

Lejligheder til private og lokaler til erhverv lejes ud over hele Herning

Jacobsen Group er den største udlejer af lejelejligheder til private og erhvervslejemål til virksomheder i Herning. Vi har kontor i Nygade lige i hjertet af Herning, og vores ejendomme ligger både i midtbyen og i udkanten af byen, hvor man er tæt på naturen. Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig til din næste drømmebolig.

Lige midt i byen eller på den skønne natur

Her på siden får du et godt overblik over alle de ejendomme Jacobsen Group har i Herning og omegn. Vi har lejemål, der ligger lige midt i Herning centrum tæt på alle restauranterne, underholdningen og shoppingmulighederne, og vi har boliger, der ligger lidt i udkanten af byen, tæt på smukke grønne arealer, golfbanen eller naturen.

Alle vores ejendomme ligger godt placeret tæt ved indkøbsmuligheder, med let adgang til motorvejen, grønne arealer og eventuelt stisystem til skole. Tag fat i os og fortæl os om dine konkrete ønsker og behov, så kan vi hjælpe dig med at finde din drømmebolig i Herning.

Hvordan finder jeg en ledig lejlighed i Herning?

Er du privatperson, der leder efter en større eller mindre lejlighed i Herning, så har vi et stort udvalg af lækre, velindrettede lejligheder, alle med god placering. Vi har de helt små lejligheder, som passer perfekt til studerende eller unge mennesker, og vi har større og rummelige lejligheder til parret eller familien. Endelig har vi også de helt store lejligheder eller penthouselejligheder, helt op til 169 m².

Til alle vores lejligheder og ejendomme er der tilknyttet viceværter og håndværkere, så ejendommen og udendørsarealerne altid fremstår i velholdt og i ordentlig stand.

Vi udlejer lejligheder i Herning til private via Boligportalen. Her kan du til enhver tid få et overblik over de ledige lejligheder, vi har til leje – klik her for link.

Min virksomhed mangler lokaler – hvad gør jeg?

Er I vokset ud af de nuværende lokaler, eller har I bare brug for en bedre placering af virksomheden? Så har vi lækre ejendomme til erhverv og kontorlokaler til den mindre virksomhed. Vi har også en enkelt erhvervsejendom i Holstebro centrum.

Hvis du har en virksomhed og mangler ledige erhvervslokaler i Herning, kontakt os endelig, så fortæller vi mere om mulighederne – klik her for at gå til kontaktsiden.