Haraldsgade

Vil du høre mere om de nye kontorlokaler?

Det er stadig muligt at leje sig ind i en af de to nye kontorbygninger. Kontakt os for at høre mere.

Kontakt
Haraldsgade 36

På Haraldsgade 36 er denne store nye kontorbygning ved at blive bygget. Den er i fuld gang med at blive opført ved ankomsten til Herning fra øst, hvor motorvejen slutter og møder hjørnet af Silkeborgvej og Dronningens Boulevard i Herning.

Byggeriet der kommer til at ligne sammenbyggede huse i forskellige højder, er et kontorbyggeri på 6.700m², som skal danne rammerne for forskellige erhvervslejere.

Selvom ejendommen først står færdig midt i 2022, er hele ejendommen allerede lejet ud, hvilket bekræfter os i, at vi her har fundet en rigtig god placering og fået tegnet et rigtigt flot og funktionelt hus.

Bygningens højeste etage bliver 7. etage som også bliver den mindste etage. Herefter bliver etagerne større jo længere man kommer ned til jorden.

Ud over der er plads til de faste lejere vil huset også kunne danne rammen om større arrangementer for lejerne, da der er rigtig gode fællesfaciliteter med plads til ca. 200 personer i kantine og mødefaciliteterne. Der vil derfor være rig mulighed for at holde store arrangementer, både for husets lejere men også for gæster.

Alle fællesarealer vil befinde sig i stueetagen hvor alle lejere vil have deres naturlige gang i løbet af arbejdsdagen.

Der vil desuden være direkte adgang til sydøst vendte terrasser fra kantinen, så der vil være mulighed for at nyde solen og den friske luft.

Den flotte bygning er placeret således at det er noget af det første man ser, når man ankommer til Herning fra motorvejen. Det betyder også at den er nem at finde og nem at komme til for besøgende. Bygningen er tegnet af Sweco Architects og bliver opført af C. C. Contractor.

Haraldsgade 34

Endnu et nyt kontordomicil bliver bygget ud til Dronningens Boulevard, og den får ligeledes med indkørsel fra Haraldsgade. Det vil her være muligt at leje kontorer på 600 – 3000 m². Udlejningen af lokalerne er i fuld gang, og har det jeres interesse, er I meget velkomne til at kontakte Jacobsen Group på tlf. 97 11 86 66 eller info@jacobsengroup.dk for at høre mere.

Byggeriet bliver 5 etager højt med reception, kantine og fælleslokaler i stueetagen og kontorer på de resterende fire etager. Kontoretagerne vil være åben plan med tekøkkener og møderum. Kontoretagerne bliver indrettet således at de vil være nemme at indrette efter virksomhedens ønsker og behov.

Bygningen er placeret så den er nem at få øje på når man ankommer til Herning. Det er en ideel placering for virksomheder der ønsker stor synlighed, og med den moderne facade vil det være svært at undgå at se den.