Ledige erhvervslejemål

Hos Jacobsen Group har vi et stort udvalg af lejligheder og boliger på lejebasis både til erhverv og private. Som virksomhed har du mulighed for at finde de perfekte lokaler i en af vores mange ejendomme til erhverv, som ligger godt placeret rundt om i Herning.

Større eller mindre lokaler til erhverv

Ejendommene er godt indrettet til større eller mindre virksomheder. Vores ejendomme til erhverv er centralt placerede i Herning. Med let adgang til motorvej og kollektiv transport ligger de ideelt for virksomheder med medarbejdere fra både Herning og andre steder i Midt- og vestjylland.

Kontakt os for at høre nærmere om vores forskellige lejemål til erhverv og fortæl os om jeres ønsker og behov. Kontakt os her

Godsbanevej 1B

Banegårdspladsen 6D, st.

Viborgvej 97

Ringstedvej 1

Eksempler på vores lejemål til erhverv

Se eksempelvis vores ejendom placeret lige ved banegården i Herning. På trods af placeringen lige i hjertet af Herning, er den godt lydisoleret og man vil derfor ikke generes af trafikken. Rummene er lyse og lækre og varierer i størrelse fra 82 m² til 1400 m². Læs mere her.

Vores ejendomme på Viborgvej er perfekte til virksomheder, der gerne vil ligge i udkanten af Herning by men stadig med hurtig og let adgang både til motorvejen og centrum. Dette erhvervslejemål består af store lyse rum i størrelsen 38 m² til 2500 m². Læs mere her.

Vores erhvervsejendom på Godsbanevej er et nyere byggeri fra 2014. Bygningen er på i alt 2730 m² fordelt på 4 etager. Den ligger helt centralt ved siden af Herning Station. På trods af den centrale placering i Herning midtby er der let og hurtig adgang til motorvejen samt til grønne områder i Sdr. Anlæg. Læs mere her