Ledige lejligheder i Herning

Jacobsen Group har ledige lejligheder overalt i Herning. Vores lejligheder er centralt beliggende i midten af Herning by, eller tæt ved skøn natur og grønne arealer.

I alt har vi 670 lejeboliger til private fordelt på lejligheder fra 33 m² og helt op til 169 m², fra 1 til 5 værelser. Alle vores lejligheder bliver løbende vedligeholdt og har tilknyttet både vicevært og håndværkere.

Vores ledige lejligheder bliver altid slået op på Boligportalen – her er et link. Ved hver af lejlighederne kan du også læse en mere udførlig beskrivelse af lejemålet.

Små lejligheder som ungdomsbolig

Er du i gang med en uddannelse, er du lige flyttet hjemmefra eller vil du bare gerne bo småt? Så har vi små et- eller toværelses lejligheder til leje lige midt i Herning midtby. Du bor tæt ved banegården og bylivet og har let ved at komme til alle uddannelsesinstitutionerne med offentlig transport eller cyklen.

Lejligheden til parret eller den enlige

Vores lejligheder er i alle størrelser fra 33 m² og helt op til 169 m², og fra 1 til 5 værelser. Vi har lejligheder helt inde i centrum af Herning og andre, der ligger tæt ved smuk natur eller golfbanen. Vi har helt sikkert også en lejlighed, der passer til dig.

Rummelige familieboliger

Er I en lille familie med et eller to børn? Måske ønsker I ikke selv at stå for vedligeholdelsen af et hus og have, men ønsker let adgang til lækre grønne arealer og legepladser, uden at gå på kompromis med beliggenheden af jeres lejlighed. Jacobsen Group har et udvalg af ledige familielejligheder i forskellige størrelser, alle med fokus på beliggenhed og indretning.

Store luksuslejligheder

Har du altid drømt om en penthouselejlighed? Så kan det være du skal kigge nærmere på vores lejligheder. Vi har store, lækre og lyse lejligheder beliggende de bedste steder i Herning. Hvis du ønsker god plads, perfekt beliggenhed og ingen have at vedligeholde, så kan en lejlighed være det rigtige for dig. Vores boliger går helt op til 169m², så der burde være en til personen eller familien, der har brug for meget plads omkring sig.

Lejligheder til seniorer

Det kan være du har solgt det store hus nu hvor børnene er flyttet hjemmefra og du ønsker at bo i noget, der er let at vedligeholde og med kort afstand til byen eller den dejlige natur? Måske er du golfentusiast og ønsker at bo tæt ved golfbanen. Vi har lejligheder, der er perfekte som seniorboliger og som ligger tæt på alt hvad man har brug for at indkøbsmuligheder og grønne arealer.