Ledige lejligheder


Her på siden kan du få et overblik over hvilke boliger der er ledige i øjeblikket. Hvis du har lyst til at vide mere om boligerne kan du læse en længere beskrivelse og se flere billeder på Boligportalen. På Boligportalen kan du også se en liste over alle vores ledige boliger.

Har du lyst til at se en eller flere vores boliger hjemmefra, kan du bestille en digital fremvisning, eller tage på oplevelse i vores 3D plantegninger lige her på hjemmesiden.

Vil du bestille en fremvisning eller bare høre mere om vores boliger?

Kontakt udlejningschef Rikke Brauer-Nielsen på tlf. 30 57 18 23, eller send os email.

Kontakt

4 værelses lejlighed på 109 m²

HOLMPARKEN

6.700 kr/md.

Dejlig 4 værelses lejlighed

Dejlig 4 værelses lejlighed med stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt plads til egen vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er der stort soveværelse med indbyggede skabe, gæstetoilet og 2 mindre værelser.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

5 værelses lejlighed på 111 m²

HOLMPARKEN

7.200 kr/md.

Skøn 5 værelses lejlighed på 111 m²

I Holmparken ligger denne familievenlige lejlighed med 3 gode værelser og 2 store sammenhængende stuer med udgang lukkede altaner i stuernes længde. Fra altanerne er der udsigt ud til et skønt skovområde.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

2 værelses lejlighed på 61 m²

HOLMPARKEN

4.700 kr/md.

Dejlig 2 værelses lejlighed

Lejligheden har et dejligt køkken med masser af skabsplads og mulighed for enten vaskemaskine eller opvaskemaskine, soveværelse med skabe, badeværelse med brus, og en stor stue med udgang til lukket udestue.

Se boligen
Se 3d tegning af boligen

2 værelses lejlighed på 75 m²

FONNESBECHSGADE

5.600 kr/md.

Hyggelig 2-værelses i centrum

Hyggelig 2 værelses taglejlighed med skråvægge, beliggende i Herning midtby. Lejligheden rummer over et køkken, stor stue, soveværelse, samt et badeværelse. Ejendommen ligger over for Kongrescenteret og i gåafstand til banegården.

Se boligen

3 værelses lejlighed på 78 m²

TOLSTEDHAVEN
Tolstedhaven

6.200 kr/md.

Hyggeligt lejlighed i rolige omgivelser

Lejligheden indeholder to værelser med indbyggede skabe, badeværelse med både badekar og brus, og egen vaske-tørremaskine. Derudeover er der stue med udgang til egen altan, som vender ud mod et skønt grønt område.

Se boligen
Se 3d tegning af boligen

2 værelses lejlighed på 51 m²

HERREGÅRDSPARKEN
Herregårdsparken

4.000 kr/md.

Lejlighed i grønne omgivelser

Lejligheden indeholder et lille tekøkken, ældre men fint badeværelse med brus, rummelig stue samt soveværelse med indbyggede skabe. Fra soveværelset har man udgang til en altan, hvorfra man har udsigt over parken.

Se boligen
Se 3d tegning af boligen

2 værelses lejlighed på 51 m²

BANEGÅRDSPLADSEN

4.396 kr/md.

2 værelses lejlighed centralt beliggenhed

Rigtig godt indrettet 2 værelses lejlighed med højt til loftet. Lejligheden rummer over et køkken alrum, badeværelse med brus. samt et soveværelse med opbevaringsmulighed under loftet. Det er muligt at leje p-kort til p-kælderen.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

Vil du vide mere om vores ejendomme?

Se beskrivelse, billeder, kort mm.

Klik her