Ledige lejligheder


Her på siden kan du få et overblik over hvilke boliger der er ledige i øjeblikket. Hvis du har lyst til at vide mere om boligerne kan du læse en længere beskrivelse og se flere billeder på Boligportalen. På Boligportalen kan du også se en liste over alle vores ledige boliger.

Har du lyst til at se en eller flere vores boliger hjemmefra, kan du bestille en digital fremvisning, eller tage på oplevelse i vores 3D plantegninger lige her på hjemmesiden.

Vil du bestille en fremvisning eller bare høre mere om vores boliger?

Kontakt udlejningschef Rikke Brauer-Nielsen på tlf. 30 57 18 23, eller send os email.

Kontakt

5 værelses lejlighed på 111 m²

HOLMPARKEN

6.700 kr/md.

5 værelses lejlighed beliggende i naturskønne områder.

Lejligheden rummer over 5 værelser fordelt over 111 m². Lejligheden har 2 store stuer med udgang til lukket altan i lejlighedens længde. Altanen har udsigt over parken, hvor man året rundt kan nyde naturen.

Se boligen
Se 3d tegning af boligen

5 værelses lejlighed på 111 m²

HOLMPARKEN

7.000 kr/md.

Dejlig 5 værelses lejlighed med udsigt ud over grønne områder

Godt disponeret 5 værelses lejlighed beliggende i grønne omgivelser, med legeplads, fodboldbane, tæt på indkøb, skoler, vuggestuer, børnehaver, Golfbanen, Herningcenteret, motorvej osv.

Se boligen
Se 3d tegning af boligen

4 værelses lejlighed på 116 m²

NYGADE

9.500 kr/md.

Lækker lejlighed i midtbyen

Lækker lejlighed centralt placeret i Herning midtby, tæt på gågade, torvet og banegård. Lejligheden har to gode værelser, et ekstra rum, køkken/stue ud i et, badeværelse og toilet, der er udgang til lille åbent terrassestykke.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

4 værelses lejlighed på 109 m²

HOLMPARKEN

6.800 kr/md.

Dejlig 4 værelses lejlighed i område med mange børn

Dejlig 4 værelses lejlighed beliggende på 1. sal med stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt plads til egen vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er der stort soveværelse med indbyggede skabe, gæstetoilet og 2 mindre værelser.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

1 værelses lejlighed på 54 m²

HERREGÅRDSPARKEN

4.500 kr/md.

Lækker nyrenoveret lejlighed

Lækker 1 værelses lejlighed med separat nyrenoveret køkken med plads til en lille spiseplads, og udgang til en åben altan. Lejligheden har derudover en stor lys stue/værelse, nyrenoveret badeværelse med brusekabine og der er kommet nye rummelige skabe i gangen.

Se boligen
Se 3d tegning af boligen

1 værelses lejlighed på 33 m²

HOLMPARKEN

3.100 kr/md.

God 1 værelses lejlighed med ekstra m²

Lejligheden har et stort rum, the-køkken med kogeplade og mini-ovn, god skabsplads, mindre badeværelse med brus. Derudover er der en lækker lukket altan med udsigt over grønne arealer. Desuden er det tilladt at holde indekat i boligen.

Se boligen
Se 3d tegning af boligen

 

Vil du vide mere om vores ejendomme?

Se beskrivelse, billeder, kort mm.

Klik her