Ledige lejligheder


Her på siden kan du få et overblik over hvilke boliger der er ledige i øjeblikket. Hvis du har lyst til at vide mere om boligerne kan du læse en længere beskrivelse og se flere billeder på Boligportalen. På Boligportalen kan du også se en liste over alle vores ledige boliger.

Har du lyst til at se en eller flere vores boliger hjemmefra, kan du bestille en digital fremvisning, eller tage på oplevelse i vores 3D plantegninger lige her på hjemmesiden.

Vil du bestille en fremvisning eller bare høre mere om vores boliger?

Kontakt udlejningschef Rikke Brauer-Nielsen på tlf. 30 57 18 23, eller send os email.

Kontakt

4 værelses lejlighed på 116 m²

NYGADE

9.500 kr/md.

Lækker lejlighed i midtbyen

Lækker lejlighed centralt placeret i Herning midtby, tæt på gågade, torvet og banegård. Lejligheden har to gode værelser, et ekstra rum, køkken/stue ud i et, badeværelse og toilet, der er udgang til lille åbent terrassestykke.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

4 værelses lejlighed på 163 m²

NYGADE

14.000 kr/md.

Unik lejlighed i centrum af Herning

Helt unik lejlighed central beliggende i den gamle retsbygning i Nygade i Herning. Lejligheden har 3 gode værelser alle med skabe, 2 badeværelser med gulvvarme og brus, begge med hvide VH 7 elementer, hvide klinker i brusenicherne og sorte klinker på gulvene.

Se boligen

4 værelses lejlighed på 109 m²

HOLMPARKEN

6.800 kr/md.

Dejlig 4 værelses lejlighed

Dejlig 4 værelses lejlighed beliggende på 1. sal med stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt plads til egen vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er der stort soveværelse med indbyggede skabe, gæstetoilet og 2 mindre værelser.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

3 værelses lejlighed på 105 m²

NØRREGADE

8.200 kr/md.

Fantastisk lejlighed i midtby

Utrolig dejlig 3 værelses lejlighed i Herning Centrum – tæt på gågaden og Torvet. Alle hårde hvidevarer, trægulve, synlige spær m.m. Du finder desuden både tørretumbler, vaskemaskine og opvaskemaskine i lejligheden. Lejligheden har skrå vægge og bjælker, som er med til at gøre lejligheden helt speciel.

Se boligen

2 værelses lejlighed på 51 m²

BANEGÅRDSPLADSEN

4.296 kr/md.

2 værelses lejlighed centralt beliggenhed

Rigtig godt indrettet 2 værelses lejlighed med højt til loftet. Lejligheden rummer over et køkken alrum, badeværelse med brus. samt et soveværelse med opbevaringsmulighed under loftet. Det er muligt at få p-kort til p-kælderen under Banegårdspladsen mod betaling.

Se boligen

2 værelses lejlighed på 62 m²

TOLSTEDHAVEN
Tolstedhaven

4.900 kr/md.

Hyggelig lejlighed i rolige omgivelser

Lejligheden er i 2 plan og rummer over badeværelse med brus, soveværelse med skabe og opbevaring, samt trappe til første sal hvor køkken og stue befinder sig. På lejlighedens øverste etage er der også udgang til en altan. Derudover er der egen vaske-tørremaskine i lejligheden.

Se boligen

 

Vil du vide mere om vores ejendomme?

Se beskrivelse, billeder, kort mm.

Klik her