Ledige lejligheder


Her på siden kan du få et overblik over hvilke boliger der er ledige i øjeblikket. Hvis du har lyst til at vide mere om boligerne kan du læse en længere beskrivelse og se flere billeder på Boligportalen. På Boligportalen kan du også se en liste over alle vores ledige boliger.

Har du lyst til at se en eller flere vores boliger hjemmefra, kan du bestille en digital fremvisning, eller tage på oplevelse i vores 3D plantegninger lige her på hjemmesiden.

Vil du bestille en fremvisning eller bare høre mere om vores boliger?

Kontakt udlejningschef Rikke Brauer-Nielsen på tlf. 30 57 18 23, eller send os email.

Kontakt

3 værelses lejlighed på 118 m²

THRIGESVEJ

7.995 kr/md.

Lækker lys lejlighed

 Lejligheden består af et dejligt køkken i åben forbindelse med en stor lys stue. To store værelser med indbyggede skabe, en mindre fordelingsgang samt et badeværelse med brus. Lejligheden indeholder alle hårde hvidevarer.

Se boligen

4 værelses villa på 160 m²

HOLING ENGPARK

13.900 kr/md.

Lækker nybygget villa

Flot nybygget villa i attraktivt område lejes ud. I stueetagen er der et stort køkken-alrum, et rummeligt bryggers, stort badeværelse og dejlig stor stue. På 1. sal er der et godt multirum, endnu et badeværelse, to gode værelse samt et soveværelse.

Se boligen

1 værelses lejlighed på 42 m²

HERREGÅRDSPARKEN
Herregårdsparken

3.500 kr/md.

Lejlighed i grønne omgivelser

Hyggelig lille lejlighed med stort separat køkken med hårde hvidevarer, et ældre badeværelse med brus og dejlig lys stue med alkove. Lejligheden ligger i skønne grønne omgivelser tæt på indkøb, stisystem til Herningcenteret, golfbane og skoler.

Se boligen

4 værelses lejlighed på 109 m²

HOLMPARKEN

7.300 kr/md.

Dejlig 4 værelses lejlighed

Dejlig 4 værelses lejlighed med stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt plads til egen vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er der stort soveværelse med indbyggede skabe, gæstetoilet og 2 mindre værelser.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

5 værelses lejlighed på 111 m²

HOLMPARKEN

6.800 kr/md.

Skøn 5 værelses lejlighed på 111 m²

I Holmparken ligger denne familievenlige lejlighed med 3 gode værelser og 2 store sammenhængende stuer med udgang lukkede altaner i stuernes længde. Fra altanerne er der udsigt ud til et skønt skovområde.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

1 værelses lejlighed på 33 m²

HOLMPARKEN

3.300 kr/md.

Rummelig 1 værelses lejlighed

Lejligheden har et stort rum, te-køkken med kogeplade og mini-ovn, god skabsplads, mindre badeværelse med brus. Derudover er der en lækker lukket altan med udsigt over grønne arealer. Desuden er det tilladt at holde indekat i boligen.

Se boligen
Se 3d tegning af boligen

2 værelses lejlighed på 53 m²

HERREGÅRDSPARKEN
Herregårdsparken

4.200 kr/md.

Lejlighed i grønne omgivelser

Dejlig to værelses lejlighed med skøn udsigt. Lejemålet ligger i cykelafstand til uddannelsesinstitutioner og der er stisystem mod Birk (Via University) og Herning Centeret – Netto, Rema og Lidl ligger i gå afstand.

Se boligen
Se 3d tegning af boligen

2 værelses lejlighed på 51 m²

BANEGÅRDSPLADSEN

4.396 kr/md.

2 værelses lejlighed centralt beliggenhed

Rigtig godt indrettet 2 værelses lejlighed med højt til loftet. Lejligheden rummer over et køkken alrum, badeværelse med brus. samt et soveværelse med opbevaringsmulighed under loftet. Det er muligt at leje p-kort til p-kælderen.

Se boligen
Se 3D tegning af boligen

2 værelses lejlighed på 61 m²

ØSTERGADE

4.300 kr/md.

Hyggelig 2-værelses i centrum

Hyggelig 2 værelses lejlighed i centrum, med gågaden uden for døren og stationen lige om hjørnet. Lejligheden indeholder et værelse, badeværelse med brus, køkken med hårde hvidevarer og en vinkelstue med plads til både spisebord og hyggehjørne.

Se boligen

Vil du vide mere om vores ejendomme?

Se beskrivelse, billeder, kort mm.

Klik her