Golfparken

Om ejendommen

Golfparken blev opført i 1990 og blev i 2016 overtaget af Jacobsen Group ApS. Golfparken består af i alt 84 attraktive lejligheder fordelt på fire bygninger i flot arkitektonisk stil. Bygningerne ligger smukt placeret med grønne fællesarealer i midten og med udsigt ud over golfbanen.

Lejlighederne er velindrettede og varierer i størrelse fra 58 m² til 94 m². Alle lejligheder har mindst én overdækket altan, de største lejligheder har to altaner, og enkelte lejligheder har glaskarnap. Til hver lejlighed findes et tilhørende kælderrum. Der er ligeledes cykelkælder samt elevator i alle bygningerne.

I bebyggelsens midte findes et veldisponeret fælleshus, hvor selskabslokaler og fælles vaskeri har til huse. Selskabslokalerne er veludstyrede og kan lejes af ejendommens lejere. Gadedørene til bygningerne er låst om natten, og lejlighederne er forsynet med et porttelefonanlæg, hvilket vil sige, at lejerne selv åbner gadedøren fra den enkelte lejlighed ved besøg. Tæt ved bygningerne ligger den tilhørende parkeringsplads.

Golfparken ligger, som navnet antyder, lige ved Herning Golfbane, så golfinteresserede let kan komme ud og tage en afslappet runde golf. Derudover ligger ejendommen i gåafstand fra Herningcentret, hvor der er rig mulighed for indkøb, restaurantbesøg og træningsfaciliteter. Også Bilka ligger i gåafstand fra ejendommen.

Tæt ved Golfparken findes ligeledes en række naturskønne områder med udstykninger til kolonihavehuse. Skole, børnehave og vuggestue samt offentlig transport findes ligeledes i gåafstand, og ejendommen ligger med let adgang til motorvejen.

Faciliteter

Lejligheder

Størrelser fra 58,7 m² til 94,1 m².
Alle lejligheder har overdækket altan.
I tvillingehusene er 4-rums boligerne udstyret med to altaner.
Altanbrystningen er vindtæt.
Enkelte lejligheder har glaskarnap.

Lejlighederne har adgang til:

Parkeringsplads og elevator
Fælles vaskeri med vaskerum og tørretumblere
Eget kælderrum og cykelkælder
Fælleshus med mulighed for leje af festlokaler
Smukke grønne områder
Gåafstand til
Offentlig transport
Herningcenteret
Herning Golfklub
Folkeskoler, børnehave og vuggestue
Kolonihaver
Bilka

Søger du en lejlighed?

Her kan du se hvilke lejligheder der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

Se lejligheder
Video