Holmparken

Om ejendommen

Holmparken blev bygget af bygmester Axel Diderichsen i starten af 1960’erne og blev i 2011 overtaget af Jacobsen Group ApS. Arkitektonisk er bygningen holdt i typisk 60’er stil med røde mursten og fladt tag.

Jacobsen Group har siden overtagelsen sørget for løbende at holde lejlighederne opdaterede, både indvendigt og udvendigt, så de fremstår flotte og lyse. Lejlighederne er indrettet efter 60’ernes design, hvilket betyder store og rummelige stuer, lukkede altaner og skabe i hvert værelse. Det er en meget praktisk indretning, som er populær både blandt enlige, par og familier.

Lejlighederne i ejendommen varierer i størrelse fra små 1-værelses lejligheder på 33 m² til store og rummelige 5-værelses lejligheder på op til 111 m². De fleste af lejlighederne i Holmparken er igennem årerne blevet renoveret med nye køkkener og badeværelser. Det er dog stadig muligt at finde lejligheder i det oprindelige design, da flere beboere har boet i Holmparken i mere end 50 år.

Holmparken ligger godt placeret tæt ved grønne områder, indkøbsmuligheder og motorvejen. Man kommer let ind til Herning centrum med bil, cykel eller offentlig transport. Lejlighederne ligger i gåafstand fra institutioner og skole. Lejere har mulighed for at leje gæsteværelse eller garage. Med lejlighederne følger faciliteter som kælderrum, fælles vaskeri, legeplads og fodboldbane.

DANMARKS 4. BEDSTE STUDIEBY 2020

I 2020 er Herning blevet kåret som Danmarks 4. bedste studieby.

Det er blandt andet fordi Herning har fantastiske muligheder for sports- og fritidsaktiviteter. Herning er nemlig den by i Danmark der har det højeste budget afsat til sport og fritid pr. indbygger. Så er du til ishockey, svømning, fodbold, golf eller noget helt 5. så finder du det helt sikkert i Herning.

Også kultur og oplevelser er en af Herning spidskompetencer. Der er hvert år mere end 350 arrangementer indenfor både sportsbegivenheder, koncerter og andre forestillinger.

Herning har en bred vifte af forskellige uddannelser fordelt på fire forskellige uddannelsesinstitutioner. Aarhus Universitet i Herning, VIA University College, Social- og Sundhedsskolen Herning og Erhvervsakademi Midtvest.

Se en liste over de forskellige uddannelser i Herning her.

Har du lyst til at læse en af de mange uddannelser i Herning, er Holmparken en oplagt mulighed for bolig. Her er lejligheder i alle størrelser, og du er kun 2 kilometer fra centrum.

Faciliteter

Lejligheder

33 m² – 1 værelse, et badeværelse, en altan.
61 m² – 2 værelser, et badeværelse, to altaner.
78 m² – 3 værelser, et badeværelse, en altan.
109 m² – 3-5 værelser, to badeværelse, to altaner.
111 m² – 3-5 værelser, et badeværelse, to altaner.

Lejlighederne har adgang til:

Parkeringsplads og mulighed for leje af garage
Fælles vaskeri med vaskerum og tørrerum
Eget kælderrum og cykelkælder
Grillplads, bænke, legeplads og fodboldbane
Mulighed for leje af gæsteværelse
Gåafstand til
Offentlig transport
Rema 1000, Netto & Lidl
Fitness World
Børnehave og vuggestue
Herningsholm Folkeskole
Herningsholm Erhvervsskole

Søger du en lejlighed?

Her kan du se hvilke lejligheder der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

Se lejligheder
Video

Energimærke

Klik for at se ejendommen energimærke:

Holmparken nr. 2-40

Holmparken nr. 42-64