Knudmose Have – Thrigesvej

Om ejendommen

Ejendommen med de 14 lækre lejligheder er beliggende på Thrigesvej. Med gå-afstand til Herning centrum er det tæt på det hele og alligevel ikke tæt på byens larm. De grønne og åbne Knudmose arealer støder helt op til området og indbyder til en gå- eller cykeltur. Der er hurtig adgang til Dronningens Boulevard og motorvejen.

Lejlighederne indeholder et lyst, åbent køkken med halvmur mod stuen, samt en lille spiseplads eller hyggekrog ved stort vinduesparti. Der er en stor stue i åben forbindelse med køkken og entré med dejligt stort viduesparti.  To store værelser med indbyggede skabe, i nogle af lejlighederne er der udgang til en lille østvendt altan. Herudover er der en lille fordelingsgang, samt et dejligt badeværelse med brus og gulvvarme.

Lejlighederne indeholder alle hårde hvidevarer, inkulsiv vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Vaskesøjlen findes i det lille depotrun for enden af køkkenet.

Der hører et depotrum til alle lejligheder samt en privat parkeringsplads for enden af bygningen.

Alle lejligheder har egen sydvestvendt tagteresse med lidt grønt omkring. Fra tagterresserne er der skøn udsigt over Herning og Knudmosen.

Der er elevator til lejlighederne, som alle har deres egen indgang fra tagterressen. Der er nemt til indkøb da Fakta ligger i stuen, og Herning centrum er blot 1km væk på gåben eller cykel.

Faciliteter

Lejligheder

113-117 m² – 3 værelses lejligheder med altan.
118 m² – 3 værelses lejligheder med stort værelse.

Lejlighederne har adgang til:

Egen tagterresse
Eget deportrum
Privat parkeringsplads ved siden af bygningen
Elevator
Indkøb lige udenfor døren
Gåafstand til
Offentlig transport
Fakta og Føtex
DGI Huset
Herning gågade
Sønder Anlæg
Knudmosen

Søger du en lejlighed?

Her kan du se hvilke lejligheder der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

Se lejligheder