Nørregade

Om ejendommen

I centrum af Herning ved siden af politistationen, ligger Nørregade 5. Det er en smuk bygning, der af lokale kendes som ‘den gamle biograf’. Ejendommen er opført i 1935, som håndværkerrådets hus i Herning. Den er siden blevet ombygget adskillige gange. På trods af ombygninger og renoveringer over årerne er den smukke gamle byggestil bevaret og charmen ved det næsten 100 år gamle byhus mærkes tydeligt.

Jacobsen Group ApS overtog ejendommen i 2002, og bygningen huser nu otte lejligheder. Lejlighederne er løbende renoverede og fremstår i moderne stil og med alle de faciliteter, man har brug for som lejer, mens klassiske elementer i lejlighederne og den gamle arkitektur er smukt bevaret. Den her bygning emmer af charme og historie.

Nørregades lejligheder ligger i størrelsen fra 64 m² til 125 m² og fra 2-4 værelser. De otte lejemål er meget forskellige i indretningen, og flere af dem har blandt andet skrå vægge, afslebne gulve og frie bjælker. Der er et dejligt fælles gårdmiljø og en privat parkeringskælder, hvor man har mulighed for at leje en parkeringsplads. Der er også mulighed for at installere vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.

Nørregade ligger meget centralt i Herning, så her er man tæt på alt, hvad en by af Hernings størrelse kan tilbyde af shopping, biografer og restauranter. Offentlig transport findes også i gåafstand og det samme gør flere uddannelsesinstitutioner. Disse lejligheder er for par eller enlige, der ønsker at bo centralt og nyder at bo i en charmerende ældre bygning.

Faciliteter

Lejligheder

64-73 m² 2 værelses lejligheder.
96-119 m² 3 værelses lejligheder.
104-125 m² 4 værelses lejligheder.

Lejlighederne har adgang til:

Mulighed for installering af vaskemaskine og tørretumbler.
Fælles gårdmiljø.
Privat parkeringskælder med mulighed for leje af p-plads.
Gåafstand til
Offentlig transport
Føtex og Fakta
Urban Gym
Herning gågade
Uddannelsesinstitutioner
Herningcenteret

Søger du en lejlighed?

Her kan du se hvilke lejligheder der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

Se lejligheder
Billeder