Nygade

Om ejendommen

I Hernings centrum, tæt ved politistationen, ligger Nygade 1A og 1B. Bygningen er opført i 2006 af Jacobsen Group ApS og består af seks individuelle bygninger.

Ejendommen er bygget i en smuk og stilren arkitektonisk stil og er blandt andet kendt som en af Hernings bedst designede bygninger. Med dens hvidkalkede mure, sorte vinduesrammer og sorte tag fremstår den på samme tid tidløs og moderne. Siden den stod færdig i 2006 har bygningen været nomineret for flere designpriser. Lejemålene i ejendommen er kendt som nogle af Jacobsen Groups mere eksklusive lejligheder.

Lejlighederne er smukke, lyse og rummelige. I størrelse varierer de fra den mindste 2-værelses lejlighed på 61 m² til den største 4-værelses lejlighed på 163 m². De er indrettet med alle moderne faciliteter.

I alle lejlighederne er der brugt lækre materialer. Der er en tilhørerende terrasse eller altan til hver lejlighed. Alle lejlighederne har adgang til fælles gårdmiljø og privat parkeringskælder med mulighed for leje af parkeringsplads.

Ejendommens største lejlighed er penthouselejligheden, der rummer hele 163 m², med tilhørende stor og lækker tagterrasse.

Ejendommen Nygade 1B er utroligt centralt placeret i Herning midtby, tæt på indkøbsmuligheder, shopping, gågaden, biografer og restauranter. Disse lejligheder er perfekte til parret, der ikke vil gå på kompromis med hverken beliggenhed, indretning eller moderne faciliteter.

Faciliteter

Lejligheder

61-95 m² 2 værelses lejligheder.
99-156 m² 3 værelses lejligheder.
81-163 m² 4 værelses lejligheder.

Lejlighederne har adgang til:

Terrasse eller altan til hver lejlighed
Fælles gårdmiljø
Privat parkeringskælder med mulighed for leje af p-plads.
Gåafstand til
Offentlig transport
Føtex og Fakta
Urban Gym
Herning gågade
Uddannelsesinstitutioner
Herningcenteret
Oplev hvordan den flotte 163 m² store lejlighed kan indrettes
Køkken-AlrumStueSoveværelseTagterrasse
Køkken-Alrum
Stue

Soveværelse
Tagterrasse

Søger du en lejlighed?

Her kan du se hvilke lejligheder der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

Se lejligheder
Billeder