Tolstedhaven

Om ejendommen

Tolstedhaven er opført af PFA BYG i starten af 1990’erne. Ejendommen blev i 2017 overtaget af Jacobsen Group ApS. Bebyggelsen er beliggende i et fuldt udbygget villakvarter på en stille lukket vej i den populære bydel Gjellerup. Bydelen Gjellerup har knap 4.000 indbyggere og ligger ca. 5 km nordøst fra Herning centrum. Det er et yderst populært kvarter, både blandt børnefamilier og ældre eller yngre par. Her er både skoler og daginstitutioner tæt på.

Tolstedhaven er opført i stilrent arkitektonisk design med gule og røde mursten i henholdsvis stuetage, 1. og 2. sal. Ejendommene indeholder i alt 42 lejemål, hvor alle lejligheder enten har enten altan eller en lille have. Lejlighederne findes i størrelser fra en 2-værelses lejlighed på 62 m² til en stor 4-værelses lejlighed på 103 m² til familien eller parret med brug for lidt ekstra plads.

Som det højst placerede punkt er Tolstedhavens veludstyrede fælleshus, som kan lejes af beboerne i Tolstedhaven. Alle lejlighederne har adgang til parkeringsplads, depotrum og cykel- og barnevognsrum. Til ejendommen hører et smukt grønt område med legeplads og mulighed for at sidde og spise om sommeren.

Lejlighederne ligger i gåafstand til både indkøbsmuligheder og offentlig transport. Derudover kan man gå til både børnehave og Lindbjergskolen samt Hammerum Hallen, hvor både unge og ældre kan dyrke forskellige former for idræt.

Faciliteter

Lejligheder

62 m² – 2 værelses lejligheder.
67 m² – 2 værelses lejligheder.
72 m² – 3 værelses lejligheder.
97 m² – 4 værelses lejligheder.
103 m² – 4 værelses lejligheder.

Lejlighederne har adgang til:

Parkeringsplads
Alle lejligheder har enten altan eller terrasse
Depotrum til alle lejemål
Cykel- og barnevognsrum
Legeplads
Mulighed for leje af fælleshus
Smukke grønne områder
Gåafstand til
Offentlig transport
Rema 1000, Fakta og SuperBrugsen
Børnehave og fritidshjem
Lindbjergskolen
Hammerum Hallen

Søger du en lejlighed?

Her kan du se hvilke lejligheder der er eller bliver ledige indenfor nærmeste fremtid.

Se lejligheder
Video