Hvem er vi?


Michael Jacobsen startede Jacobsen Group i 1995 med investering i velbeliggende ejendomme i Herning. Selskabet administrerer i dag over 700 private lejemål, hvilket gør Jacobsen Group til Hernings største private udlejer med flere spændende opkøb og bebyggelser i horisonten. Se mere under nybyggeri – klik her.

Virksomheden administreres i dag fra Nygade 3C i hjertet af Herning. En smuk og bevaringsværdig bygning, som Jacobsen Group nænsomt har restaureret, så den nu står velholdt og indbydende for virksomhedens gæster.

Portefølje af ejendomme i Herning

Vores portefølje er nu vokset til godt 700 boliger og 45.000 m² erhvervslokaler. Primært er ejendommene beliggende i Herning foruden en enkelt erhvervsejendom i Holstebro centrum. Alle vores bygninger serviceres og vedligeholdes af vores dygtige viceværter og håndværkere, der altid er travlt beskæftiget med at give vores beboere den bedste oplevelse.

Vores mål er at skabe attraktive lejeboliger i Herning, hvor alle beboere kan nyde en tryg hverdag i gode rammer. Vi ønsker at skabe et roligt hjem i smukke omgivelser, hvor beboere kan slappe af og overlade renholdelsen af fællesarealer og vedligeholdelsen af bygningen til os. Vi står for gennemsigtighed og tillid, og vi vil altid at møde vores beboere med en fleksibel, positiv og serviceminded tilgang.

Kontakt os endelig

Har du spørgsmål eller leder du efter lokaler til din virksomhed, så kontakt os endelig. Klik her for at gå til kontaktsiden.

Leder du efter en lejlighed i Herning, så kontakt Udlejningschef Rikke Brauer-Nielsen på tlf. 30 57 18 23, eller se vores udvalg af ledige lejligheder her.

Ledelsen / Økonomi / Administration
Peter Juul
Administerende Direktør
Peter Telling Jepsen
Økonomichef
Rikke Brauer-Nielsen
Udlejningschef - Tlf. 30 57 18 23
Morten Halgaard
Driftsleder
Ole Snogdal
Bogholder
Nanna Nørgaard Jensen
Marketingassistent
Drift
Esben Moesgaard
Vicevært
Lotte Pedersen
Vicevært
Louise Nørbæk
Vicevært - På barsel
Kenneth Vestergaard Nielsen
Vicevært
Torben Jensen
VVS-installatør
Lennart Gade
Elektriker
Søren Lindhardt Prien
Gartner