Hvem er vi?

Michael Jacobsen startede Jacobsen Group i 1995 med investering i velbeliggende ejendomme i Herning. Selskabet administrerer i dag over 700 private lejemål, hvilket gør Jacobsen Group til Hernings største private udlejer med mange spændende opkøb og bebyggelser i horisonten. Se mere under nyheder – klik her.

Virksomheden administreres i dag fra Nygade 3C i hjertet af Herning. En smuk og bevaringsværdig bygning, som Jacobsen Group nænsomt har restaureret, så den nu står velholdt og indbydende for virksomhedens gæster.

Portefølje af ejendomme i Herning

Vores portefølje er nu vokset til godt 650 boliger og 45.000 m2 erhvervslokaler. Primært er ejendommene beliggende i Herning foruden en enkelt erhvervsejendom i Holstebro. Alle vores bygninger serviceres og vedligeholdes af vores dygtige viceværter, der altid er travlt beskæftiget med at give vores beboere den bedste oplevelse.

Vores mål er at skabe attraktive lejemål i Herning, hvor alle beboere kan nyde en tryg hverdag i gode rammer. Vi ønsker at skabe et roligt hjem i smukke omgivelser, hvor beboere kan slappe af og overlade renholdelsen af fællesarealer og vedligeholdelsen af bygningen til os. Vi står for gennemsigtighed og tillid, og vi søger altid at møde vores beboere med en fleksibel, positiv og serviceminded tilgang.

Kontakt os endelig

Har du spørgsmål eller leder du efter lokaler til din virksomhed, så kontakt os endelig. Klik har for at gå til kontaktsiden.

Leder du efter en lejlighed i Herning, så gå ind på Boligportalen og se vores udvalg af ledige lejligheder. Klik her for at gå til Boligportalen.

Ledelsen / Økonomi / Administration
Peter Juul
Administerende Direktør
Peter Telling Jepsen
Økonomichef
Rikke Brauer-Nielsen
Udlejningschef - Tlf. 30 57 18 23
Ole Snogdal
Bogholder
Tine Derdau
Økonomimedarbejder
Drift
Anders Fischer
Ejendomsinspektør
Kenneth Nielsen
Vicevært - Holm- og Herregårdsparken
Torben Jensen
VVS-installatør
Esben Moesgaard
Tømrer
Jan Kristensen
Maler
Lise Lotte Pedersen
Vicevært
Louise Nørbæk
Vicevært
Lennart Gade
Elektriker